Informatie en advies

Hieronder staat aangegeven waar u terecht kunt voor informatie en advies bij vragen over uw sociale situatie of omdat u voor korte of langere tijd ondersteuning nodig heeft.

Dorpsteam

Het Dorpsteam is er voor alle inwoners van onze gemeente. Het Dorpsteam bestaat uit specialisten met verschillende expertises, die samenwerken en ondersteuning bieden in onze gemeente. Zij weten welke ondersteuning er in de gemeente beschikbaar is en helpen u zodat uw vraag snel op de juiste plek terecht komt. 

Het Dorpsteam is er niet alleen voor inwoners met een ondersteuningsvraag. Ook inwoners die een leuk idee of initiatief hebben voor hun buurt of dorp en/of die zich willen inzetten voor anderen kunnen bij het dorpsteam terecht.

Het Dorpsteam is als volgt te bereiken: 

  • Telefonisch: op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9.00-10.30 uur via het telefonisch informatiepunt: 088 - 605 0 605.
  • Per mail: het Dorpsteam kunt ook een e-mail sturen. U stuurt uw mail naar contact@dorpsteamgilzerijen.nl.

Tijden & locaties inloopspreekuren Dorpsteam 
LET OP! DE INLOOPSPREEKUREN ZIJN IVM CORONA TIJDELIJK GESLOTEN.
U kunt ook binnen lopen tijdens één van de inloopspreekuren: 

  • Dinsdag 8.30 uur – 10.30 uur IMW-kantoor, Antoinette Nijhoffstraat 15 in Rijen.
  • Woensdag 8.30 uur – 10.30 uur Gezondheidscentrum De Flair, Lange Wagenstraat 55H in Gilze. 
  • Donderdag 15.00 uur – 17.00 uur IMW-kantoor, Antoinette Nijhoffstraat 15 in Rijen.
  • Vrijdag 9.00 uur – 12.00 uur het Palet, Rembrandtlaan 98 in Rijen.

Zorgklik Gilze en Rijen

ZorgklikGilzeRijen is een website waarin het aanbod in ondersteuning en zorg waarvoor geen verwijzing nodig is, overzichtelijk in beeld is gebracht: www.zorgklikgilzerijen.nl. De website wordt bijgehouden door HalloGilzeRijen. Wilt u uw initiatief of activiteit op Zorgklik laten plaatsen? Neem dan contact op met HalloGilzeRijen.