Budgetcafé heropent in Rijen op nieuwe locatie in De Boodschap

Het Budgetcafé is verhuisd. Vanaf vrijdag 17 maart kan iedereen terecht bij het Budgetcafé in cultureel centrum De Boodschap.

Hulp bij vragen over administratie, formulier en geldzaken

In het Budgetcafé kunt u terecht met vragen over administratie, formulieren of geldzaken. Loop bijvoorbeeld gerust binnen voor hulp bij het aanvragen van uw zorg- of huurtoeslag. Heeft u tips nodig over hoe u rond kunt komen met uw inkomen of kunt bezuinigen? De medewerkers en vrijwilligers van het Budgetcafé denken graag met u mee. In maart en april helpen we ook graag mensen bij het invullen van het belastingformulier. Heeft u vragen over het Budgetcafé? Bel dan naar het Dorpsteam op 088-60 50 605 (elke werkdag bereikbaar van 09.00 tot 10.30 uur) voor meer informatie of kom op vrijdagochtend tussen 09.00 en 12.00 uur langs in het Budgetcafé. Een afspraak maken is niet nodig.

Samenwerking met Theek5, VIPvoorElkaar en Taalhuis

Het Budgetcafé verhuist naar De Boodschap, omdat deze locatie het sociaal maatschappelijke en culturele hart is van Rijen. Hier hebben we als Budgetcafé de mogelijkheid om veel inwoners te ontmoeten. We werken ook steeds meer samen met organisaties als Theek 5, VIPvoorElkaar en het Taalhuis. Deze organisaties werken al vanuit De Boodschap. Het spreekuur van het Budgetcafé sluit hier dan ook goed bij aan. Het ligt dus voor de hand om het spreekuur van het Budgetcafé ook in de Boodschap te houden.

Het spreekuur van het Budgetcafé is vanaf vrijdag 17 maart elke vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur te bezoeken via de bibliotheek (Theek 5) aan de Nassaulaan 62-64. Volg de posters en de pijlen en u komt er vanzelf. De koffie staat klaar.

Het Budgetcafé is ook te bezoeken in Alphen, Baarle-Nassau en Gilze. Kijk voor meer informatie op www.dorpsteamabg.nl/budgetcafes.