Containers aan Mary Zeldenrustlaan verhuizen naar openbare ruimte

De luier- en textielcontainers aan de Mary Zeldenrustlaan 20 in Rijen verhuizen. Op dit moment staan ze op het bedrijventerrein. We plaatsen de luier- en textielcontainers op plekken in de openbare ruimte waar al andere containers staan.

De luiercontainers krijgen op hun nieuwe plek een betonnen behuizing. Dit staat netter en overzichtelijker in het straatbeeld.

We verhuizen de luier- en textielcontainers op donderdag 25 mei. Wij streven er naar om de werkzaamheden die dag af te ronden, zodat u de containers op vrijdag 26 mei kunt gebruiken. U vindt de containers op de:

  • Mary Zeldenrustlaan bij de groenstrook vlakbij huisnummer 115-117. Dit is naast de bestaande ondergrondse restafvalcontainer. Wij plaatsen hier 2 luiercontainers.
  • Isabella van Spanjestraat vlakbij huisnummer 2-4, naast de bestaande textiel- en luiercontainer. Wij plaatsen hier 1 luiercontainer
  • Anne Frankplein bij de groenstrook voorbij de inrit van het Fourstar-gebouw, naast de ondergrondse restafvalcontainer. Wij plaatsen hier 2 textielcontainers
  • Marga KlompĂ©laan bij de groenstrook vlakbij huisnummer 7, naast de bestaande ondergrondse restafvalcontainer. Wij plaatsen hier 1 textielcontainer.