Gemeenteraad Gilze en Rijen nodigt u uit als ‘Gast van de raad’

Elke dag hebt u te maken met het werk van de gemeenteraad. De raadsleden bepalen namelijk het beleid in onze dorpen en ze controleren de burgemeester en wethouders op de uitvoering hiervan. Maar weet u wat een raadslid doet? Hoe de gemeenteraad besluiten neemt? Om daarachter te komen nodigen wij u van harte uit om 13 februari als Gast van de Raad een kijkje achter de schermen te nemen bij de gemeenteraad. Wij laten u graag kennis maken met de raadsleden en de politiek van Gilze en Rijen.

Het programma

Samen met de andere gasten van de raad ontvangen we u om 18.15 uur in het gemeentehuis. U ontmoet hier een aantal raadsleden en een medewerker van de griffie. Zij leggen u graag uit hoe de politiek in Gilze en Rijen werkt. Ook vertellen de raadsleden wat hun werk inhoudt en hoe zij besluiten nemen. Natuurlijk beantwoorden ze ook graag uw vragen.

Om 19.30 uur begint de raadsvergadering. Deze volgt u vanaf de publieke tribune in de raadzaal. Als de vergadering is afgelopen kunt u vragen stellen. Of natuurlijk gewoon een praatje maken met de raadsleden of medewerkers van de griffie.

Aanmelden?

Wilt u op 13 februari gast van de raad zijn? Stuur dan een mail naar griffie@gilzerijen.nl of bel naar 06 18 70 46 89 (Saskia van Dijk, griffier).

Natuurlijk bent u altijd van harte welkom om de raadsvergaderingen vanaf de publieke tribune bij te wonen. We zenden de raadsvergaderingen ook altijd live uit via gilzerijen.raadsinformatie.nl. U kunt dan de raadsvergadering vanaf de computer, tablet of telefoon volgen. Zo blijft u op de hoogte van de besluiten die de gemeenteraad neemt.