Koninklijke onderscheiding voor de heer Wil van Kuijk

De heer Wilhelmus Cornelis Adrianus van Kuijk ontving zondagmiddag een onderscheiding voor zijn bijzondere prestaties. Hij heeft zich altijd ingezet voor de gemeente op het gebied van sport, muziek en het verbinden van de buurt. Tijdens het optreden van het SVR-Koor ‘Oud Goud’ verraste burgemeester Derk Alssema de heer van Kuijk met een lintje. Als teken van waardering!

Op jonge leeftijd was de heer van Kuijk al bezig met het opbouwen en veranderen van trapveldjes. Later startte hij als voetballeider van de jeugd en nam deel aan het jeugdbestuur bij EVV ’58. Ook trainde hij het seniorenteam en was betrokken bij verschillende evenementen op de club. Bijvoorbeeld de jaarlijkse jeugdsportdagen, het 25-jarig jubileumfeest enzovoorts.

Jarenlang was hij secretaris van Ons Aller Belang en zorgde hij voor verbinding in de buurt. Ook was hij een van de daghoofden bij De Leemput. Hij was verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van De Leemput. Zoals het aansturen van de gastvrouwen en gastheren, het openen van het terrein en de financiën.