Ook in 2024 informatiemarkt Prettig en veilig thuis blijven wonen Gilze

sfeerbeeld

Ook in 2024 houden we een informatiemarkt ‘Prettig en veilig thuis wonen’ in Gilze. Dit hebben de deelnemende organisaties besloten nadat bleek dat niet alle inwoners van 60 jaar en ouder uit Gilze en Hulten de uitnodiging voor de markt op dinsdag 14 november op tijd hebben ontvangen. Onze oprechte excuses daarvoor.

Wel inschrijven voor vervolgactiviteiten

Bij de uitnodiging voor 14 november zat een aanmeldformulier voor onder andere een gratis woonscan en een gratis wooninspectie inbraakveiligheid. Daar kunt u zich gewoon voor inschrijven. Bent u het aanmeldformulier dat bij de brief zat kwijt?

Hieronder noemen we ze nog een keer:

  • Bijeenkomst ‘Comfortabel en veilig blijven wonen’ (maximaal 25 personen)

Wat kunt u doen om zo lang mogelijk fijn te blijven wonen?

U krijgt praktische voorbeelden en oplossingen en tips hoe u met eenvoudige aanpassingen al veel kunt bereiken. Ook de meer ingrijpende mogelijkheden om uw huis veilig en prettig te houden komen aan bod

  • Gratis Woonscan van Wonen met Gemak

Een woonadviseur komt bij u op bezoek en voert samen met u de Woonscan uit. U weet dan precies wat u nog aan uw huis kunt verbeteren om nu en straks onbezorgd en veilig te kunnen wonen. U krijgt ook een uitgebreid verslag met tips en voorbeelden.

  • Gratis woninginspectie inbraakveiligheid

U krijgt een uitgebreide inspectie van de inbraakveiligheid van uw woning en een advies over de mogelijke verbeteringen. De inspectie wordt uitgevoerd door een Politie Keurmerk erkend bedrijf. Als u dat wilt, kunt u ook een afspraak maken om werkzaamheden uit te voeren.

  • Energieadvies door Energie Gilze Rijen

Een adviseur van Energie Gilze Rijen komt bij ui langs en loopt samen met u de woning door. U bespreekt samen de wensen, vragen en mogelijkheden om uw woning te verduurzamen. U ontvangt een persoonlijk rapport waarin u kunt zien wat u kunt doen om uw woning energiezuiniger te maken. Het energieadvies kost € 25,--.

U kunt zich aanmelden door een e-mail met uw naam en telefoonnummer en de activiteit sturen naar servicepunt@wonenmetgemak.nl

Meer weten?

Bel met Wonen met gemak tel. 06-83966100