Stichting Vergeten Kind organiseert dagje Toverland voor gezinnen met jeugdhulpverlening

Toverland

Krijgt uw zoon of dochter jeugdhulpverlening? Stichting Het Vergeten Kind organiseert voor gezinnen uit de gemeente Gilze en Rijen met één of meer kinderen in de jeugdhulpverlening een leuke dag uit naar Toverland. Een dag om ervoor te zorgen dat kinderen ‘gewoon’ kind kunnen zijn, hun zorgen kunnen vergeten en positieve herinneringen kunnen maken. Datzelfde geldt natuurlijk ook voor jullie als ouders/verzorgers.

Heppie dag op 28 december

Gezinnen die jeugdhulpverlening krijgen mogen zich aanmelden voor deze Heppie dag die op 28 december is. Er zijn geen kosten aan verbonden. Vervoer via de bus (één punt om op te stappen) is geregeld. Er rijdt één bus. Het aantal plekken is daarom beperkt. Er zal geloot worden welke gezinnen er daadwerkelijk mee kunnen. Vóór zondag 10 december weet u of uw gezin 28 december mee kan.

Alleen ouders/verzorgers en kinderen uit één gezin kunnen mee. Gezinnen mogen een hele dag doorbrengen in het park (+/- 14.00 - 20.00 uur). Ze krijgen per persoon een entreekaart en een tegoedkaart waarmee ze lunch en wat te drinken kunnen halen.

Mochten er gezinnen zijn die door omstandigheden extra hulp/steun nodig hebben gedurende de dag, dan kunnen wij hiervoor onze getrainde vrijwilligers inzetten. Zij vinden het erg leuk om ervoor te zorgen dat gezinnen echt onbezorgd kunnen genieten. Graag dit van tevoren aangeven, zodat we dit tijdig kunnen regelen.

Meld u snel aan

We vragen u daarom om uw interesse kenbaar te maken via sociaaldomein@abg.nl, samen met uw e-mail, uw telefoonnummer, uw adres, uit hoeveel leden uw gezin bestaat en de namen en de leeftijden van de kinderen. Doe dit voor zondag 26 november. Vermeld dat het gaat om de Heppie Tour. Vóór zondag 10 december weet u of u 28 december mee kunt. We laten dit zo snel mogelijk weten.