Maandag 30 maart start werkzaamheden Raadhuisplein

Op maandag 30 maart begint de aannemer aan de werkzaamheden aan drie kruispunten op het Raadhuisplein in Rijen. Aannemer Schapers voert de werkzaamheden uit. Tegelijkertijd gaan nutsbedrijven aan de slag met geplande werkzaamheden aan kabels en leidingen. Door dit te combineren, verminderen we de overlast voor het verkeer, aanwonenden en winkeliers. De werkzaamheden zijn klaar op 19 juni 2020. Dit is wel afhankelijk van de weersomstandigheden.

In de nieuwe situatie krijgen de fietsers geen voorrang meer op gemotoriseerd verkeer.

Bereikbaarheid Raadhuisplein

Tijdens de werkzaamheden leiden we het verkeer om. De omleidingsroute verandert tijdens de werkzaamheden, omdat de aannemer telkens met een ander kruispunt bezig is. De omleidingsroute geven we aan met gele borden. Winkels, woningen en gemeentehuis blijven tijdens de werkzaamheden zoveel mogelijk bereikbaar. Ook het parkeerterrein op het Raadhuisplein blijft bereikbaar.

Bushaltes buiten gebruik

Tijdens de werkzaamheden op het Raadhuisplein worden de twee bushaltes tijdelijk buiten gebruik gesteld. Tijdens de werkzaamheden komt er geen tijdelijke bushalte. Reizigers kunnen op de bus stappen bij het NS-station.

Meer informatie over de werkzaamheden vindt u door op deze link te klikken.