Burgerinitiatief WeCareNL: bedank de zorg en steun onze lokale horeca

Wil je onze lokale zorghelden bedanken en direct de lokale horeca te steunen? Burgerinitiatief WeCareNL biedt inwoners van Gilze en Rijen nu de kans om dat te doen. Het idee is simpel: iedereen die de mensen in de zorg wil bedanken voor hun werk in deze crisistijd, kan een bedrag doneren voor het zorgpersoneel in onze gemeente. WeCareNL koopt daarvan cadeaubonnen bij onze lokale horeca. Daarmee kan het zorgpersoneel straks, als de omstandigheden het weer toelaten, de waardering verzilveren met een avond uit met vrienden, partner of gezin.

Daarmee snijdt het mes aan twee kanten: met een donatie wordt het zorgpersoneel bedankt én de horeca ondersteund. Het college vindt dit een prachtig initiatief voor onze gemeente en roept inwoners en ondernemers op om mee te doen.

WeCareNL is een initiatief van betrokken Tilburgers. Het doel is om zoveel mogelijk zorgmedewerkers te verrassen met een waardebon van 25 euro, te besteden in de lokale horeca. Achter de organisatie zitten vrijwilligers, geen PR-bureau of marketingteam. Initiatiefnemer van WeCareNL is Tilburger Jordy Sweep. Hij ziet het succes van WeCareNL in Midden-Brabant groeien en groeien. “Ik ben benieuwd naar de reacties in Gilze en Rijen. Dankzij betrokken bedrijven en vele publieksdonaties op www.wecarenl.nl is al een mooie tussenstand bereikt. De massale ondersteuning in Midden-Brabant is een fantastische uitkomst!”, aldus Jordy Sweep.

Doneren via www.weCareNL.nl is mogelijk tot en met 20 mei. U bepaalt zelf hoeveel u doneert.