Werkzaamheden Raadhuisplein op schema

Op maandag 30 maart is aannemer Schapers begonnen met het kruispunt met de Mariastraat. Ook de nutsbedrijven zijn hier aan het werk. Er is weinig verkeer en we ontvangen geen klachten.
Het werk ligt op schema. De aannemer begint op dinsdag 14 april met het tweede kruispunt. Het gaat om het kruispunt met de Regentenstraat. Op dat moment zijn ze ook nog bezig met het kruispunt met de Mariastraat, dus zijn er twee kruispunten afgesloten.

De werkzaamheden zijn klaar op 19 juni 2020. Dit is wel afhankelijk van de weersomstandigheden.
In de nieuwe situatie hebben de fietsers geen voorrang meer op gemotoriseerd verkeer.

Bereikbaarheid Raadhuisplein

Tijdens de werkzaamheden leiden we het verkeer om. De omleidingsroute verandert tijdens de werkzaamheden, omdat de aannemer telkens met een ander kruispunt bezig is. De omleidingsroute geven we aan met gele borden. Winkels, woningen en gemeentehuis blijven tijdens de werkzaamheden zoveel mogelijk bereikbaar. Ook het parkeerterrein op het Raadhuisplein blijft bereikbaar.

Bushaltes buiten gebruik

Tijdens de werkzaamheden op het Raadhuisplein worden de twee bushaltes tijdelijk buiten gebruik gesteld. Tijdens de werkzaamheden komt er geen tijdelijke bushalte. Reizigers kunnen op de bus stappen bij het NS-station.

Meer informatie over de werkzaamheden vindt u door op deze link te klikken.