Informatiebijeenkomsten Spooronderdoorgang Oosterhoutseweg (N631)

De provincie Noord-Brabant organiseert bijeenkomsten om de plannen rond de toekomstige spooronderdoorgang van de Oosterhoutseweg te bespreken. Zij organiseren een online bijeenkomst op 29 september 2020 en een inloopbijeenkomst bij Eetcafé de Vijf Eiken op 22 september 2020. De provincie nodigt u graag uit om deel te nemen.

Spooronderdoorgang N631

De provincie gaat op de Oosterhoutseweg (N631) tussen Oosterhout en Rijen groot onderhoud uitvoeren. Dit met als doel om de doorstroming, leefbaarheid en veiligheid te verbeteren. Eén van de twee deelprojecten bestaat uit de realisatie van een spooronderdoorgang, inclusief aanliggende kruisingen. Sinds kort ligt het voorontwerp bestemmingsplan ter inzage, waarover wij u graag bijpraten.

Wanneer vinden de bijeenkomsten plaats?

De online bijeenkomst van 29 september duurt ongeveer een uur. Start is om 20.00 uur. Bij voorkeur neemt u deel met een pc of laptop. Ook met een mobiel of tablet kunt u deelnemen aan de sessie. Vooraf ontvangt u eenvoudige instructies.

De inloopbijeenkomst van 22 september is bij Eetcafé de Vijf Eiken. U kiest voor een tijdslot dat begint om 16.00, 17.00, 19.00 of 20.00 uur. De sessies duren maximaal 45 minuten.

Bijeenkomsten en coronamaatregelen

In verband met de coronamaatregelen zien de bijeenkomsten er anders uit dan normaal. Inschrijving is verplicht, we werken met kleine groepen en gedurende de bijeenkomst houden we 1,5 meter afstand van elkaar. Vanwege het coronavirus moedigen we aan om deel te nemen aan de online bijeenkomst. De online bijeenkomst en inloopbijeenkomst hebben dezelfde inhoud en in beide bijeenkomsten kunt u vragen stellen aan het projectteam.

Inschrijven via de website van de provincie

Voor zowel de online bijeenkomst als de inloopbijeenkomst moet u zich inschrijven. Dit kunt u doen door het registratieformulier op de website van de provincie in te vullen: www.brabant.nl/n631inloop.