Digitale afvalkalender online

Zoals u weet stappen we vanaf 2021 over naar een digitale afvalkalender.

U kunt de kalender bekijken via www.mijnafvalwijzer.nl of via de Afvalwijzerapp. Met een digitale afvalkalender kunnen we eenvoudiger over wijzigingen communiceren, het scheelt papier en het is duurzamer.

Let op: mogelijk nieuwe routes

We hebben een aantal routes aangepast. Het is daarom mogelijk dat we uw containers op andere dagen legen dan uw gewend bent.

Ophalen oud papier Gilze

Stichting Oud Papier Actie haalt voortaan in heel Gilze het papier elke vier weken op. Op uw digitale afvalkalender of de afvalwijzerapp ziet u wanneer dat is.

Zo werkt de Afvalwijzer app

Download de Afvalwijzerapp in de appstore. Het enige wat u hoeft te doen is eenmalig uw postcode en huisnummer invullen. Vanaf dat moment toont de Afvalwijzer u een afvalkalender op maat.

U kunt ook meldingen instellen, zodat u een bericht krijgt op de avond of ochtend voordat wij uw afval ophalen. Een handig geheugensteuntje!

Zo werkt www.mijnafvalwijzer.nl

Ook op www.mijnafvalwijzer.nl kunt u na het invullen van uw postcode en huisnummer zien wanneer wij het afval bij u ophalen. Als u dat wenst, kunt u uw digitale afvalkalender downloaden en printen.

Heeft u geen computer of smartphone?

Dan kunt vragen om een papieren versie. Bel hiervoor met ons klantcontactcentrum via 14 0161. Zij sturen u dan de nieuwe kalender toe.