Plantgoedactie dit jaar in het teken van fleurig en kleurig

Update 18 januari: de actie is intussen uitverkocht

Woont u in onze gemeente? Dan kunt u meedoen met de plantgoedactie. Dit is een gezamenlijke actie van de Natuur- en Landschapsvereniging Gilze en Rijen (NLGR), UilenWerkgroep en de gemeente. U kunt voordelig planten kopen voor uw tuin. We betalen de helft van de aanschafkosten. Dit jaar is een jubileumjaar. Het is namelijk het tiende jaar dat NLGR samen met de UilenWerkgroep de Plantgoedactie organiseert. Dat is een feestje waard!

Hoe werkt het?

Op www.defruitboogerd.nl ziet u welke planten u kunt bestellen. Vanwege het jubileum biedt de organisatie dit jaar fleurige en kleurige planten aan. Prachtig bloeiende heesters en vaste planten, fruitbomen en fruitstruiken. Daar wordt iedereen blij van. Doet u mee dan kunt u gebruik maken van de speciale jubileumactie; een prachtige vogeldrinkschaal voor slechts drie euro.

Wanneer kunt u bestellen?

Tot en met 14 februari kunt u uw bestelling doorgeven via www.defruitboogerd.nl. Ben er snel bij, want op = op.

Waar en wanneer kunt u de planten ophalen?

U kunt uw bestelling afhalen bij De Fruitboogerd aan de Hoogstraat 7 in Gilze. De fruitbomen en -struiken kunt u afhalen op zaterdagen vanaf zaterdag 20 februari tot en met zaterdag 27 maart van 09.00 tot 17.00 uur. De bloeiende planten en heesters kunt u afhalen op vrijdagmiddag 23 april en zaterdagmiddag 24 april van 13.00 tot 16.00 uur. Neem daarbij de coronamaatregelen in acht.