Woont u in Rijen Noord-Oost? Meld u zich dan nu aan voor de Klimaatsessie ‘van water tot droogte’

man met geel regenpak bij een afdakje met regenton

Het klimaat verandert en dat merken we allemaal. Steeds vaker krijgen we te maken met extreem weer met wateroverlast, hitte, droogte en overstromingen tot gevolg. De urgentie om hier wat aan te doen is groot. Ook in Rijen Noord-Oost. Woont u in de wijk Breebroek, Doornbos, Mosselaar, Riekevoort, Sterkenhoeve, Wouwerbroek of in de wijk Zaaren. Praat mee tijdens de klimaatsessie!

Klimaat is van ons allemaal

Op dinsdag 18 mei van 19.00 – 20.30 uur gaan we graag online via Zoom met u in gesprek over hoe we onze leefomgeving klimaatbestendig kunnen maken. Wat kunt ú doen en wat kunnen we samen doen om ons te wapenen tegen de gevolgen van extreem weer, zodat hitte, extreme droogte en wateroverlast geen bedreiging meer vormen?

Wat kunt u verwachten?

Het belooft een interactieve sessie te worden. Klimaatportaal de Baronie geeft een presentatie en we spelen het klimaateffectenspel. Hiermee prioriteren we de risico’s in uw omgeving.

Meld u nu aan

Bent u er de 18e bij? Stuur dan een e-mail aan duurzaamheid@abg.nl onder vermelding van klimaatsessie Rijen. Na aanmelding ontvangt u een e-mail met uitnodiging en een link voor toegang tot de online dialoogsessie.

Graag tot dinsdagavond 18 mei!