Aanleg snelfietsroute richting Tilburg verloopt voorspoedig

aanleg snelfietsroute

Aannemer Ballast Nedam werkt aan de oostzijde van Rijen aan de aanleg van een deel van de snelfietsroute tussen Breda en Tilburg. Het gaat om de Uitvang en het Lage Madepad vanaf de Maczektunnel richting Tilburg. Ondanks de regen in de voorgaande weken lopen de werkzaamheden geen vertraging op en kun je vanaf het begin van de bouwvakvakantie (9 augustus) van het nieuwe snelfietspad gebruik maken.

Na de bouwvakvakantie volgt de aanleg tussen het NS-station en de Uitvang. Het is de bedoeling dat de aanleg van dit deel van de snelfietsroute uiterlijk half oktober klaar is. De aanleg van een fietsbrug over de Maczektunnel maakt onderdeel uit van de aanleg van dit deel van een snelfietspad tussen Breda en Tilburg.

Op een snelfietsroute kun je lekker doorfietsen omdat het vlak asfalt heeft en weinig obstakels. Je krijgt als fietser zoveel mogelijk voorrang en hebt weinig hinder van ander verkeer. Lekker door Rijen dus! Meer weten over het tracé van de snelfietsroute door Rijen? Kijk dan op www.gilzerijen.nl/snelfietsroute. Daar staan ook plattegronden die de route in beeld brengen.

Meer weten over de werkzaamheden? Kijk dan op www.snelfietsroute.com. Of neem contact op met Fleur Kuijper, de omgevingsmanager van Ballast Nedam. Fleur is bereikbaar via info@snelfietsroute.com of 06-30738050.