Bespaart u ook op uw energierekening komende winter?

poes, slaapt, verwarming

De gemeente Gilze en Rijen en Energie Gilze Rijen bieden u de mogelijkheid om nog deze winter te besparen op uw energierekening. Energie besparen is niet alleen belangrijk voor het milieu, in een energiezuinig huis woont u ook prettiger én heeft u een lagere energierekening.

De Regeling Reductie Energiegebruik Woningen is een subsidie vanuit het rijk. Het is de opvolger van de RRE. De RRE was alleen voor woningeigenaren, de RREW is óok voor huurders.

Cadeaubon voor energiebesparende producten

Om u op weg te helpen met energie besparen, biedt de gemeente u een cadeaubon ter waarde van €60,- aan die u kunt gebruiken voor energiebesparende producten. Met kleine maatregelen, zoals tochtstrips, ledlampen of radiatorfolie kunt u de eerste stappen zetten. U kunt de cadeaubon verzilveren in één van de deelnemende webshops of winkels bij u in de buurt.

De cadeaubonnen worden uitgereikt via het Regionaal Energie Loket. Vraag uw cadeaubon aan via www.regionaalenergieloket.nl/cadeaubon en bekijk daar gelijk alle deelnemende winkels en de producten waarvoor u de cadeaubon kunt gebruiken.

Gratis warmtescan

Combineer dit nu met een warmtescan van uw woning door Energie Gilze en Rijen, een coöperatie waarin inwoners en ondernemingen samenwerken aan een klimaatneutrale samenleving in Gilze en Rijen. Een energieadviseur van Energie Gilze Rijen komt bij u langs met een warmtebeeldcamera. Met een warmtescan ontdekt u waar uw huis onnodig warmte verliest en wat u daartegen kunt doen. Zo bespaart u eenvoudig op uw energierekening.

Aanmelden voor de warmtescan kan via besparen@energiegilzerijen.nl. Vermeld bij uw aanmelding ook uw naam, adres en telefoonnummer zodat de energieadviseur een afspraak kan inplannen.