Maczektunnel in Rijen 19 november afgesloten voor aanleg fietsbrug

afbeelding met tekst, gras, trein, spoor

Op vrijdag 19 november is de onderdoorgang van de Generaal Maczektunnel gestremd vanwege werkzaamheden aan de fietsbrug van 6.00 uur tot 17.00 uur. Er is een omleidingsroute. Volg hiervoor de gele omleidingsborden.

Omleidingsroute

Auto- en fietsverkeer volgt voor de omleiding de gele omleidingsborden. De omleiding loopt via de Ericssonstraat, Julianastraat, Stationsstraat, Constance Gerlingsstraat en Mary Zeldenrustlaan.

Meer afsluitingen

In december volgt nog een laatste afsluiting. Deze is nodig om het brugdek van de fietsbrug te asfalteren. We hebben de werkzaamheden zo ingericht dat de afsluiting zo kort mogelijk is. Daarmee hopen we de hinder zoveel mogelijk te beperken. Houd de gemeentelijke media of www.snelfietsroute.com in de gaten voor de aankondiging van deze afsluitingen.

Wat is een snelfietsroute?

Op een snelfietsroute kun je lekker doorfietsen omdat het vlak asfalt heeft en weinig obstakels. Je krijgt als fietser zoveel mogelijk voorrang en hebt weinig hinder van ander verkeer. Lekker door Rijen dus! Meer weten over het tracé van de snelfietsroute door Rijen? Kijk dan op www.gilzerijen.nl/snelfietsroute . Daar staan ook plattegronden die de route in beeld brengen.

Heeft u vragen?

Kijk dan op www.snelfietsroute.com. Of neem contact op met Fleur Kuijper, omgevingsmanager van Ballast Nedam via info@snelfietsroute.com of 06-30738050.