Stuur uw leukste foto in voor de Dag van de Vrijwilliger!

Sfeerfoto

Foto: Repair Café VIPvoorelkaar

Op dinsdag 7 december aanstaande vindt de landelijke Dag van de Vrijwiliger plaats. Een uitgelezen kans om ook de vele vrijwilligers in onze gemeente te bedanken voor hun belangeloze inzet. Omdat we dit jaar door de coronamaatregelen niet samen kunnen komen tijdens de vrijwilligerslunches die we voor deze inwoners organiseerden, maken we samen met de Stichting VIPvoorelkaar een mooie special over vrijwilligerswerk in het weekblad.

Heeft u foto’s waarop uzelf of een ander te zien is tijdens het ‘vrijwilligen’ dan ontvangen wij deze heel graag. Zo kunnen we iedereen laten zien hoe leuk en divers vrijwilligerswerk is. En wie weet inspireert het anderen om zelf ook af en toe tijd vrij te maken voor de medemens. Foto’s kunnen tot en met donderdag 2 december via e-mail worden verzonden naar danielle@vipvoorelkaar.nl. Graag onder vermelding van wie er op de foto staat(n) en welk vrijwilligerswerk wordt gedaan. Iedereen die een foto instuurt, ontvangt een leuke attentie van VIPvoorelkaar.

Vrijwilligerslunches verplaatst naar 11 en 12 maart 2022

Onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen zijn de vrijwilligerslunches in Gilze, Hulten, Molenschot en Rijen verplaatst naar vrijdag 11 en zaterdag 12 maart. Het is dan NLdoet, de grootste vrijwilligersactie in Nederland. Hopelijk kunnen we elkaar dan ontmoeten! Meer informatie volgt te zijner tijd via het weekblad en de sociale media van de gemeente Gilze en Rijen en VIPvoorelkaar.