Digitale afvalkalender 2022 online

afbeelding afvalcontainer

De digitale afvalkalender 2022 staat online. U kunt de kalender bekijken via www.mijnafvalwijzer.nl of via de Afvalwijzerapp. Met een digitale afvalkalender kunnen we u beter op de hoogte houden van wijzigingen, , het scheelt papier en het is duurzamer.

Let op: mogelijk nieuwe routes

We hebben een aantal routes aangepast. Daarom kan het zijn dat we uw containers op andere dagen legen dan uw gewend bent.

Voor de kern van Gilze geldt dat we gft en pmd voortaan op woensdag ophalen.

Zo werkt de Afvalwijzer app

Download de Afvalwijzerapp in de appstore. Het enige wat u hoeft te doen is eenmalig uw postcode en huisnummer te invullen. Vanaf dat moment toont de Afvalwijzer u een afvalkalender op maat.

U kunt ook meldingen instellen, zodat u bijvoorbeeld een bericht krijgt op de avond of ochtend voordat wij uw afval ophalen. Een handig geheugensteuntje!

Zo werkt www.mijnafvalwijzer.nl

Ook op www.mijnafvalwijzer.nl kunt u na het invullen van uw postcode en huisnummer zien wanneer wij het afval bij u ophalen. U kunt uw digitale afvalkalender eventueel ook downloaden en printen of desgewenst de papieren afvalkalender toe laten sturen.

Heeft u geen computer of smartphone?

Dan kunt u ons vragen om een papieren versie. Bel hiervoor met ons klantcontactcentrum via 14 0161. Wij sturen u dan de nieuwe kalender toe.