Recreatiewoning in Molenschot gesloten na vondst van 2 kilo harddrugs en vuurwapen

Beeld drugspand gesloten

Burgemeester Derk Alssema heeft besloten een recreatiewoning op recreatiepark Brabantse Weelde in Molenschot  voor 6 maanden te sluiten omdat de Opiumwet is overtreden. Op 25 oktober 2021 vond de politie in de desbetreffende woning ongeveer 2 kilogram coca├»ne en een vuurwapen. Daarbij werd een man aangehouden.

Het is verboden om deze woning te betreden tot 6 juni 2022. Met deze tijdelijke sluiting maken we een eind aan drugsoverlast vanuit deze locatie. We hebben omwonenden per brief geïnformeerd over deze maatregel.

Melden helpt!

Drugs gaan gepaard met overlast, criminaliteit en brandgevaar. De gemeente Gilze en Rijen, Enexis en de politie gaan dit zoveel mogelijk tegen. De hulp van u als inwoner helpt daarbij. Burgemeester Alssema roept daarom de inwoners van gemeente Gilze en Rijen op om het te melden, als zij drugsoverlast ervaren.

Dat kan bij de politie via telefoonnummer 0900-8844. Het kan ook geheel anoniem via Meld Misdaad Anoniem (telefoonnummer 0800-7000). Deze onafhankelijke meldlijn stuurt de meldingen daarna door naar de politie en gemeente Gilze en Rijen.