Gemeente vindt koper voor locatie Rijksweg 5 in Hulten

afbeelding met tekst

Als het aan de gemeente en Thijs Kennes van ThiRo vastgoed B.V ligt kan jong en oud vanaf half 2023 terecht in een nieuwe horecagelegenheid met speelbos aan de Rijksweg 5 in Hulten. Zij sluiten een overeenkomst over de verkoop en ontwikkeling van het terrein.

Thijs Kennis over zijn plannen: “Er komt een horecazaak met een uitstraling die past bij het groene gebied. Door de combinatie met het speelbos en het aangrenzende bos wordt dit een plek waar jong en oud zich welkom voelt en onder het genot van een hapje en drankje prettig kan verblijven. De ontwikkeling neem ik voor mijn rekening. Een ervaren horecaondernemer gaat de exploitatie op zich nemen.”

In 2014 voorkwam de gemeente met de aankoop van het pand BaddaBing dat een motorclub met een criminele achtergrond zich zou gaan vestigen op deze locatie. Hiermee is onze gemeente en de omwonenden veel ellende en kosten bespaard gebleven. 

“Het is mooi dat we met Thijs Kennis een lokale ondernemer hebben gevonden die, ondanks de moeilijke tijd die de horeca doormaakt, zijn plan durft uit te voeren. Een plan dat prachtig past bij Hulten en de beoogde herinrichting rondom de N282. De tekeningen zien er heel fraai uit en we menen dan ook dat dit een hele goede invulling is op deze locatie. Hiermee kunnen we afscheid nemen van het roerige verleden en vooral uitkijken naar een invulling die recht doet aan Hulten en de omgeving.”, vertelt wethouder Ariane Zwarts.