Gemeente verkoopt bedrijfsgrond op bedrijvenpark Haansberg

afbeelding met persoon, staand

Op de foto: Eugene Pije en Dennis Sanders van Turbin en wethouder David Vermorken (foto bedrijfsfotografie Brabant)

Turbin Water Group BV is gespecialiseerd in duurzame watertechniek. Het bedrijf ontwikkelt en realiseert projecten in de watertechniek voor drinkwater, afvalwater en proceswater. Dat doen ze niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Turbin gaat een nieuw bedrijfspand bouwen op bedrijventerrein Haansberg in Rijen. Hiermee verhuist het bedrijf op het industrieterrein van de Kempenbaan naar de Provinciënbaan.

Onlangs ondertekenden Eugene Pije en Dennis Sanders van Turbin met de gemeente de koopovereenkomst voor de bedrijfsgrond. Wethouder David Vermorken (economische zaken) over de grondverkoop: “We bieden als gemeente graag goede vestigingsmogelijkheden aan lokale en regionale bedrijven. Het is goed om te zien dat we hiermee een succesvol bedrijf in Rijen verder kunnen zien groeien. En dat ze vanuit Rijen overal te wereld werken aan een duurzamere omgeving. We wensen Turbin veel succes met de nieuwbouw”.

Heeft u ook interesse in bedrijfsgrond in de gemeente Gilze en Rijen? Neem dan contact op met bedrijfscontactfunctionaris Eric van Mierlo via ericvanmierlo@abg.nl of 14 0161.