Weer vier cheques Goede Ideeënfonds Gilze en Rijen uitgereikt

Er zijn weer vier cheques uitgereikt voor het Goede ideeënfonds. Vier initiatieven waarmee de gemeenschap sterker uit de coronacrisis komt, kregen een gemeentelijke bijdrage.

Voor Tennis en Padel Club Cash uit Rijen is er een bijdrage van €12.500 voor de aanleg van twee nieuwe Padelbanen. De padelsport groeit enorm, ook in onze gemeente. TPC Cash wil daarom twee extra banen aanleggen. Zo kunnen nog meer mensen in de toekomst sporten: leden, maar ook niet-leden.

Een ander goed idee was van Jacques Kusters. Hij is de trainer van het G-team van V.V. Gilze. Samen met het G-team van Viola Alphen gaan zij een leuke dag hebben bij Feyenoord Rotterdam. Zij zullen daar onder andere de eredivisiespeelsters van het eerste ontmoeten.

Ook was er een cheque voor Stichting De weggeefhoek Gilze en Rijen. Zij gaan met gezinnen die daar normaal de middelen niet voor hebben op 7 mei een lekker dagje uit!

En ook Badmintonclub De Bever uit Rijen kreeg een cheque. Zij organiseren dit najaar een Beverdag voor de jeugd. Zo krijgen ze hopelijk nog meer jongeren uit onze gemeente aan het sporten.

Allemaal topideeën die we met een gemeentelijke bijdrage verder kunnen helpen. Zo komen we ook sterker uit de coronacrisis. Ook een goed idee? Dien vooral een aanvraag in via de gemeentelijke website: www.gilzerijen.nl/goedeideeenfonds.