Kruising Oosterhoutseweg-Nassaulaan tussen 8 augustus en 4 oktober afgesloten voor (auto)verkeer

situatieschets

De provincie is bezig met groot onderhoud aan de Oosterhoutseweg (N631) tussen Rijen en Oosterhout. Hierdoor wordt de weg veiliger. Ook stroomt het verkeer straks beter door.  Deze zomer start deel 2 van de reconstructie: de provincie vervangt dan de overweg door een tunnel onder het spoor. De voorbereidende werkzaamheden zijn 18 juli gestart. 

Tijdelijke overweg en bypass 

Voorafgaand aan de bouw van de tunnel onder het spoor maakt de provincie een tijdelijke overweg én een tijdelijke omleiding.
Zo kan het verkeer tijdens de bouw van de tunnel veilig over de Oosterhoutseweg blijven rijden en heeft ProRail de ruimte om de tunnel te bouwen.

Kruising Oosterhoutseweg - Nassaulaan afgesloten vanaf 8 augustus 

Tussen 8 augustus en 4 oktober is de kruising van de Oosterhoutseweg met de Nassaulaan afgesloten voor doorgaand (auto)verkeer. De omleiding hebben we met borden aangegeven. Voor fietsers en voetgangers is er geen omleiding. Zij kunnen veilig over het werkterrein. LET OP: op zondag 21 augustus is de kruising wel geopend voor alle verkeer. Dit in verband met doorkomst van de Vuelta in Rijen.

Bereikbaarheid voor bestemmingsverkeer 

Sportverenigingen en De Leemput aan de weg Vijf Eiken blijven bereikbaar vanaf het zuiden via de N282 (Rijksweg) en de tijdelijke lus. Ook de manege is op deze manier bereikbaar.

Meer informatie 

Op werkdagen van 15:00 tot 16:00 uur heeft aannemer Boskalis een inloopuur. Hiervoor kunt u aanbellen bij de Pastoor Gillisstraat 145a. Er is dan iemand aanwezig die uw vragen over het werk aan de N631 kan beantwoorden. Voor overige vragen kunt u mailen naar N631@brabant.nl of N631@boskalis.com. Ook kunt u een speciale app installeren: https://boskalis.bouwenapp.nl/download