Werkzaamheden N631: Spoorwegovergang Rijen dicht 

spoorwegovergang

sfeerbeeld

In het weekend van 1 en 2 oktober werkt Boskalis aan de N631. Boskalis legt een tijdelijke overweg aan en sluit hier de bypass op aan. Dit gebeurt in opdracht van de provincie Noord-Brabant. De spoorwegovergang gaat dit weekend dicht. Het verkeer in Rijen wordt omgeleid. Treinen rijden niet.

Centrum van Rijen en bedrijven via noordkant bereikbaar

Boskalis regelt vanaf vrijdagmiddag 30 september de nodige verkeersmaatregelen. De rotonde, de Nassaulaan en een deel van de Oosterhoutseweg gaan dan open. Het centrum van Rijen en bedrijven blijven via de noordkant bereikbaar. Boskalis rondt maandag 3 oktober vroeg in de ochtend de werkzaamheden af. De nieuwe tijdelijke overweg en de bypass gaan dan open.

Mogelijk overlast voor omwonenden

De werkzaamheden veroorzaken mogelijk overlast voor omwonenden in het weekend van 1 en 2 oktober. Medewerkers van ProRail verrichten onder meer sloopwerkzaamheden en leggen nieuwe rails aan. ProRail zet voor deze werkzaamheden grote bouwmachines in.

Bussen in plaats van treinverkeer

Tussen zaterdag 1 oktober 01.00 uur en maandag 3 oktober 05.00 uur rijden er geen treinen. ProRail zet bussen in tussen Breda, Rijen en Tilburg. De treinen rijden volgens planning weer op maandagochtend 3 oktober.

Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden?

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden? Blijf op de hoogte via de Boskalis projecten-app. Op werkdagen tussen 15:00 en 16:00 uur houdt Boskalis een inloopspreekuur. Hiervoor belt u aan op de Pastoor Gillisstraat 145a. Iemand van Boskalis beantwoordt dan graag uw vragen. Meer informatie vindt u op de website van de provincie. U kunt zich op de website ook inschrijven voor de nieuwsbrief.