Stichting Vergeten Kind organiseert dagje Efteling voor gezinnen met jeugdhulpverlening

Sfeerbeeld

Krijgt jouw zoon of dochter jeugdhulpverlening? Stichting Het Vergeten Kind organiseert voor gezinnen uit de gemeente Gilze en Rijen met één of meer kinderen in de jeugdhulpverlening een leuke dag uit naar de Efteling. Een dag om ervoor te zorgen dat kinderen ‘gewoon’ kind kunnen zijn, hun zorgen kunnen vergeten en positieve herinneringen kunnen maken. Datzelfde geldt natuurlijk ook voor jullie als ouders/verzorgers.

Heppie dag op 17 december

Gezinnen die jeugdhulpverlening krijgen mogen zich aanmelden voor deze dag die op 17 december plaatsvindt. Er zijn geen kosten aan verbonden. Vervoer via de bus (één punt om op te stappen) is geregeld. Er rijdt één bus. Het aantal plekken is daarom beperkt. Er zal geloot worden welke gezinnen er daadwerkelijk mee kunnen. Vóór zondag 27 november weet je of jij 17 december mee kunt.

Alleen ouders/verzorgers en kinderen uit één gezin kunnen mee. Gezinnen mogen een hele dag in het park doorbrengen. De bussen komen aan rond 10.00 uur en vertrekken rond 18.00 uur. Voor iedereen is er een entreekaart en een tegoedbon waarmee eten en drinken kan worden gekocht.

Meld je snel aan

We vragen je daarom om je interesse kenbaar te maken via sociaalteam@abg.nl, samen met je emailadres, je telefoonnummer, je adres, uit hoeveel leden jouw gezin bestaan en de namen en de leeftijden van de kinderen. Doe dit voor zondag 20 november 2022. Vermeld dat het gaat om de Heppie Tour. Vóór zondag 27 november weet je of jij 17 december mee kunt. We laten dit zo snel mogelijk weten.