Subsidie aanvragen voor activiteiten

13 augustus 2019

De gemeente Gilze en Rijen wil activiteiten mogelijk maken die bijdragen aan maatschappelijke of sociale doelstellingen. Denk daarbij aan activiteiten voor Zorg, Jeugd en Veiligheid, Sport en bewegen of Kunst, cultuur en educatie. Hiervoor heeft de gemeente subsidie.

Hoe werkt het?

Wilt u subsidie aanvragen voor één of meer activiteiten? Vul dan het aanvraagformulier voor subsidies in. Deze vindt u op www.gilzerijen.nl/subsidies. Daar kunt u het vanaf 19 augustus ook digitaal aanvragen. Hiervoor heeft u een eHerkenning inlogmiddel (veiligheidsniveau 1) nodig.

Heeft u nog geen eHerkenning inlogmiddel? U kunt deze aanvragen op www.eherkenning.nl

Tot 1 september 2020 kunt u uw aanvraag ook nog per mail of per post sturen naar:

Gemeente Gilze en Rijen
T.a.v. Nancy Heijblom/ subsidies
Raadhuisplein 1
5121 JX Rijen

E-mail: subsidies@gilzerijen.nl (ook voor vragen)

Voor wanneer moet ik mijn aanvraag indienen?

  • subsidieaanvragen voor (jaarlijks) terugkerende activiteiten moet u uiterlijk 1 oktober indienen (voorafgaand aan het jaar of de jaren waarop de aanvraag betrekking heeft)
  • u kunt een aanvraag doen voor een herhaalrecept wanneer u hetzelfde bedrag voor dezelfde activiteit als een voorgaand jaar aanvraagt. U moet wel elk jaar voor 1 oktober een nieuwe aanvraag indienen
  • gaat het om een eenmalige activiteit? Dan moet uw subsidieaanvraag tussen 8 en 16 weken, voordat de activiteiten beginnen, ingediend zijn