Ga naar de inhoud
Ga naar het zoeken

MVO-Prijs 2018

29 juni 2018

Met een prijs voor ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen’ (MVO), de ‘MVO-Prijs 2018’, gaan we in de gemeente Gilze en Rijen op zoek naar ondernemers die hun bedrijfs- en/of productieprocessen zo hebben georganiseerd, dat ze bijdragen aan een duurzamere samenleving. Deze ondernemers nodigen we uit om deel te nemen aan de ‘MVO-Prijs 2018’.

Daarmee inspireren we niet alleen elkaar, maar dragen we ook bij aan bewustwording en noodzaak van verduurzaming onder alle inwoners van de gemeente Gilze en Rijen.

Al vijftien ondernemers

Ruim vijftien ondernemers uit de gemeente Gilze en Rijen hebben zich aangemeld voor de ‘MVO-Prijs 2018’. Op de website www.mvoprijsgilzerijen.nl/deelnemers ziet u alle deelnemende bedrijven.

Meld uw bedrijf aan!

Aanmelden voor de MVO-Challenge kan nog steeds. Dit kan via de link: https://mvoprijsgilzerijen.nl/aanmelden. Aanmelden kan tot dinsdag 3 juli 2018.

Mijn bedrijf is aangemeld en dan?

Op donderdag 5 juli 2018 komt de vakjury samen en kiest uit alle aanmeldingen de genomineerden. Inwoners van gemeente Gilze en Rijen kunnen vanaf half augustus via de website stemmen op de genomineerden. Hieruit komt een aantal finalisten. Op het ondernemersgala op donderdag 11 oktober 2018 maakt de jury de winnaars bekend.

Waar vind ik meer informatie?

Op de website www.mvoprijsgilzerijen.nl vind u alle informatie over de ‘MVO Challenge 2018’. Kijk ook eens op de Facebookpagina van Samen Bewust (@SamenBewustGilzeRijen). De MVO-Prijs is een idee van de gemeente Gilze en Rijen en helpt de bewustwording rondom duurzaamheid binnen onze gemeente te versterken.