Ga naar de inhoud
Ga naar het zoeken

MVO-Prijs Gilze en Rijen nu al een succes!

12 juli 2018

De vakjury: v.l.n.r. Ron Roovers (Rabobank), Peter Douma (Douma Bouwkundig Adviesburo), Paula Kasius (Amalthea), Marc van Dongen (ABG-organisatie) en Peter van der Avoird (Van der Avoird Trayplant)

In totaal 21 ondernemers uit Gilze, Rijen en Molenschot hebben zich aangemeld voor de eerste MVO-Prijs in onze gemeente. De jury maakt de winnaars bekend op het Ondernemersgala in de Week van de Duurzaamheid, donderdag 11 oktober 2018.

Genomineerden bijna bekend

De vakjury is vorige week donderdag voor de eerste keer bij elkaar geweest. Begin augustus nomineert de vakjury. De bedrijven met een nominatie op zak kunnen hun promotiecampagne voorbereiden om de inwoners van Gilze en Rijen te verleiden hun stem uit te brengen op hun bedrijf.

U kunt stemmen!

Alle inwoners van de gemeente Gilze en Rijen nodigen wij uit om van 1 september 2018 tot en met 30 september 2018 te stemmen op één van de genomineerde ondernemers.

Hoe breng ik mijn stem uit?

U kunt digitaal uw stem uitbrengen. Dit doet u via de website www.mvoprijsgilzerijen.nl.

En dan?

Als alle stemmen zijn geteld wijst de vakjury de finalisten aan. De vakjury bezoekt de ondernemers om een goed beeld te krijgen van hoe de ondernemers omgaan met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Wanneer zijn de winnaars bekend?

Tijdens het ondernemersgala maakt de jury de winnaars bekend. Dit gebeurt op donderdag 11 oktober 2018 in het auditorium van Mixed Industries op industrieterrein Midden Brabant Poort in Gilze.