Ga naar de inhoud
Ga naar het zoeken

MVO-Challenge van start!

10 september 2018

De MVO-Challenge is een wedstrijd voor alle ondernemers in de gemeente Gilze en Rijen, die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan en die Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Deze wedstrijd vindt voor de allereerste keer in onze gemeente plaats.

Waarom een MVO-Challenge?

Het doel van deze wedstrijd is om inzichtelijk te maken wat ondernemend Gilze en Rijen al doet aan duurzaamheid. Een ander doel is om elkaar te inspireren op het gebied van duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Het kan dan gaan van de inzet van zonnepanelen tot bijvoorbeeld duurzame inzetbaarheid van medewerkers binnen een organisatie.

Welke ondernemers doen mee?

Elke ondernemer uit de gemeente Gilze en Rijen kon meedoen aan de wedstrijd. Zij konden hun bedrijf daarvoor zelf opgeven. In totaal zijn er 22 aanmeldingen binnengekomen. Een speciaal aangestelde vakjury heeft hieruit 14 genomineerden geselecteerd. Deze 14 genomineerden ondernemers voeren nu volop campagne om stemmen te winnen om de MVO-Challenge te winnen. Wilt u weten welke ondernemers mee doen? Kijk dan op www.mvoprijsgilzerijen.nl.

Stem ook!

Alle inwoners van de gemeente Gilze en Rijen kunnen hun stem uitbrengen op één van de genomineerde duurzame ondernemers. Dit kan de hele maand september! Ga hiervoor naar de website: www.mvoprijsgilzerijen.nl/stemmen.

Wanneer is de prijsuitreiking?

Tijdens de Week van de Duurzaamheid reikt de vakjury de MVO-Prijs uit. Dit gebeurt tijdens het ondernemers MVO-gala op donderdag 11 oktober.