Ga naar de inhoud
Ga naar het zoeken

Duurzaamheidsgala druk bezocht

16 oktober 2018

Donderdagavond 11 oktober (in de Week van de Duurzaamheid) was het dan zo ver; de uitreiking van de MVO-Prijs (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). Het was spannend, want 14 genomineerde duurzame ondernemers kregen van wethouder Ariane Zwarts te horen of zij één van de winnaars zouden zijn. Er waren vier duurzaamheidscategorieën. Ook was er een overall-prijs en een aanmoedigingsprijs te winnen. We houden u niet langer in spanning. De winnaars zijn:

  • Duurzame consumptie en productie: Melkveehouderij van Poppel
  • Duurzame en betaalbare energie: Berla lightning
  • Fatsoenlijke banen en economische groei: La Poubelle
  • Partnerschappen voor de doelen: Gotcha Group
  • Overall prijs: Melkveehouderij Van Poppel
  • Aanmoedigingsprijs: Workin

Vakjury bedankt!

Graag bedankt de organisatie de zeer betrokken vakjury voor het bezoeken van alle 14 genomineerde ondernemers en het uitbrengen van een vakkundig juryrapport. De vakjury bestond uit: Ron Roovers (Rabobank), Peter Douma (Douma Bouwkundig Adviesburo), Paula Kasius (Amalthea), Marc van Dongen (ABG-organisatie) en Peter van der Avoird (Van der Avoird Trayplant).

Samen Bewust

Wij kijken terug op een wederom geslaagde Week van de Duurzaamheid. Dat komt voornamelijk door de inzet van onze inwoners. Samen organiseerden en organiseren zij duurzame activiteiten, voor jong en oud. Daarmee geven we duurzaamheid de aandacht die het verdient, voor nu en voor later. Dat is pas Samen Bewust.

Samen Bewust bedankt alle 22 deelnemers voor hun deelname en feliciteert de 14 genomineerden en de uiteindelijke prijswinnaars.