Ga naar de inhoud
Ga naar het zoeken

Informatieavond provinciale weg N631 Oosterhout – Rijen

22 november 2018

De provincie Noord-Brabant nodigt belangstellenden uit voor een informatieavond over het project N631 (Vijf Eikenweg / Oosterhoutseweg). De provincie wil de weg namelijk verbeteren en u daarover informeren. Deze informatieavond is op donderdag 6 december 2018

Onderzoek provincie

De Provincie Noord-Brabant onderzoekt hoe de weg veiliger en onderhoudsvrij gemaakt kan worden voor de komende 10 jaar. Het projectteam van de Provincie werkt samen met ProRail en de gemeenten Gilze en Rijen en Oosterhout aan een ontwerp. Dat ontwerp moet oplossingen bieden voor alle vraagstukken.

Informatieavond donderdag 6 december

Op 13 juni 2018 vond een bijeenkomst plaats over het project N631. Het projectteam wilde in deze bijeenkomst graag de reactie van omwonenden en geïnteresseerden horen over de verschillende ontwerpen. Op donderdag 6 december organiseert de provincie een informatieavond voor alle geïnteresseerden. Ze laten dan zien welk ontwerp hun voorkeur heeft.

De informatieavond is in De Vijf Eiken, Oosterhoutseweg 55 in Rijen. De zaal is open vanaf 19.00 uur, om 19.30 uur start de presentatie over het voorkeursalternatief.

Er is onder andere aandacht voor de spoorwegovergang in Rijen, de kruising met de Nassaulaan en de kruising met de toekomstige snelfietsroute tussen Breda en Tilburg.

Meer informatie?

Mocht u zich alvast willen inlezen over het project? Kijk dan op www.brabant.nl/n631. Hier kunt u zich eventueel ook aanmelden voor de nieuwsbrief.