Ga naar de inhoud
Ga naar het zoeken

Ophalen grof afval alleen in een Big-bag

10 januari 2019

Met ingang van dit jaar kunt u grof afval bij u thuis alleen aanbieden in een zogenaamde Big-Bag. Dit kost € 50,--. Voor dit bedrag mag u maximaal 1m3 grof afval aanbieden. U koopt de Big-Bag vooraf tijdens openingstijden bij de milieustraat.

Wij halen uw grof afval op als u hiervoor een afspraak heeft gemaakt. Dat kan via 14 0161 of via het formulier op onze website. De ophaaldagen staan op de afvalkalender. Deze valt binnenkort bij u in de bus. De eerstvolgende ophaaldag is 31 januari.

Wat nemen we niet mee?

Asbest en ander klein gevaarlijk afval, puin en sloopafval, zand en grond, sloophout, autobanden en auto-onderdelen, bruin- en witgoed, metaal en papier.

Meubels

Bruikbare meubels kunt u inleveren bij de kringloopwinkel. Zijn de meubels niet meer bruikbaar dan kunt u de kringloopwinkel La Poubelle (013-5439222) of kringloopwinkel Hebbes (06-46182069) vragen om ze naar de milieustraat te brengen. U moet hiervoor wel betalen. Zij vragen naast de stortkosten van 25 euro per m3 een bedrag van 30 euro. Zelf naar de milieustraat brengen kan natuurlijk ook.