Ga naar de inhoud
Ga naar het zoeken

Toekomst sporthal Achter de Tuintjes Gilze

04 april 2019

Praat en denk mee!

Renoveren we sporthal Achter de Tuintjes in Gilze of gaan we voor nieuwbouw op dezelfde plek? Deze vraag wil het college graag samen met u beantwoorden. Wij nodigen u uit om mee te praten en mee te denken op woensdag 8 mei.

Wat gebeurt er op 8 mei?

De bijeenkomst is van 19.30 tot 21.00 uur in sporthal Achter de Tuintjes (Kapittelstraat 15, 5126 HA, Gilze). Stuur een mail aan Johan Stabel om u aan te melden voor de bijeenkomst; johanstabel@abg.nl. Bureau Negen begeleidt het gesprek. Dit bureau heeft eerder samen met gemeente, gebruikers en betrokkenen de Toekomstvisie Binnensport Gilze opgesteld. Bureau Negen praat u tijdens het gesprek bij over deze toekomstvisie en de resultaten van een bouwkundige opname van de sporthal.

Wat is de planning na 8 mei?

Na deze bijeenkomst volgt, nog voor de zomervakantie, een tweede bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst is het de bedoeling om met elkaar een definitieve keuze voor renoveren of nieuwbouw af te wegen. Op basis hiervan maakt het college een raadsvoorstel. De raad beslist uiteindelijk over renoveren of nieuwbouw van de sporthal.

Zijn gebruikers al benaderd voor de bijeenkomst?

Iedereen die meegedacht over de Toekomstvisie Binnensport Gilze stuurden we een uitnodiging voor de bijeenkomst. Dat zijn bijvoorbeeld de gebruikers van de sporthal. Daarnaast nodigen we iedereen die zich betrokken voelt bij de sporthal in Gilze uit om mee te praten of mee te denken. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Johan Stabel via johanstabel@abg.nl.