F-ONS helpt jouw idee mogelijk te maken!

12 juni 2019

De tijd dat gemeenten alles bepaalden en uitvoerden is al jaren verleden tijd. Je wilt meedenken, meebeslissen en meedoen. Daarom lanceert de gemeente Gilze en Rijen ‘F-ONS’. Iedere inwoner van Gilze en Rijen kan via ‘F-ONS’ met een idee komen. Zonder veel papierwerk en jij blijft eigenaar van het idee. Je zorgt ook dat het idee uitgevoerd wordt. Eventueel met hulp van anderen en de gemeente betaalt mee in de kosten.

Heel simpel

Heb je een idee? Je kunt dit vanaf donderdag 27 juni delen via www.f-onsgilzerijen.nl. Daarna bellen wij je over de mogelijkheden van het idee. Geen boekwerken aan plannen, geen ingewikkelde processen en ondersteuning waar nodig. Het panel van F-ONS helpt je met haar kennis. Bijvoorbeeld bij het opstellen van de begroting of het maken van reclame. In het panel zitten drie inwoners en twee ondernemers uit de gemeente Gilze en Rijen en een medewerker van de gemeente.

Doe mee met de foto-actie, upload je foto en win de F-ONS pluim!

We hebben een foto-actie vanwege de start van ‘F-ONS’. Tot en met zondag 23 juni kan je een foto insturen. In het filmpje vertelt wethouder Ariane Zwarts je erover. De meest originele inzending ontvangt een pluimenbon. Daarmee kan je bijvoorbeeld een dagje naar de dierentuin, een gadget kopen of lekker uit eten. Win jij de F-ONS pluim? Meer informatie over de foto-actie vind je ook op www.f-onsgilzerijen.nl