Ga naar de inhoud
Ga naar het zoeken

Luchtmacht Orkest speelt op vliegbasis Gilze-Rijen

04 juni 2019

Op vrijdag 12 juli biedt het Defensie Helikopter Commando een gratis concert aan voor de inwoners van de gemeente Gilze en Rijen. De militaire muzikanten van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht spelen dan het fonkelnieuwe zomerprogramma SUMMER IN THE AIR!

Soul, disco, funk, latin en pop

Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht speelt tijdens ceremoniële activiteiten en treedt op in binnen- en buitenland in naam van Defensie en de Koninklijke Luchtmacht. ;Ook deze zomer is het orkest op tournee. Onder leiding van gastdirigent Lode Mertens trakteert het orkest haar luisteraars. Op een programma vol songs die passen bij de ultieme zwoele zomeravond. De spotlights staan vol gericht op de soulmuziek. Gastvocalisten Nyjolene Grey, Nils Krake en Irma van Pamelen halen flink uit met het allerbeste uit de soulmuziek; de grootste hits en de allermooiste ballads. Later op de avond kunnen ook de voetjes van de vloer en de heupen los met disco en funk, uptempo latin, en klassiekers van Michael Jackson.

200 jaar militaire muziek

Ook een eerbetoon aan 200 jaar militaire muziek ontbreekt niet in dit jubileumjaar. Uiteraard wél in het swingende luchtmacht-jasje wat dit orkest zo uniek maakt. Het Defensie Helikopter Commando verwelkomt u graag op vliegbasis Gilze-Rijen op vrijdag 12 juli om 19.45u bij SUMMER IN THE AIR!

Toegangskaarten en aanmelden

  • Aanmelden kan t/m woensdag 3 juli – ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’.
  • Maximaal 4 kaarten per adres (kaarten zijn op naam)
  • Stuur een e-mail aan dhc.svc@mindef.nl met uw naam, adres, geboortedatum + geboorteplaats.

LET OP! Voor toegang tot de vliegbasis hebben wij van iedere bezoeker deze gegevens nodig. En waar u wilt opstappen op de bus die u naar het defensieterrein brengt. Dit kan in Gilze (Kapittelstraat 15) of in Rijen (Raadhuisplein 1).

De toegangskaarten ontvangt u per post