Van eendjes vissen tot oliebollenkraam; kermis in Rijen

07 oktober 2019

Op 20, 21, 22, 26 en 27 oktober is het kermis in Rijen. Er staan verschillende attracties op het Burgemeester Sweensplein. Net zoals vorig jaar is er voor iedereen wat te beleven. Voor de jongste kinderen is er een draaimolen, vliegtuigmolen, aqua blasta, eendjes vissen en touwtje trekken/bussensport. De oudere jeugd kan naar het lunapark, de autoscooters, de boksbal, La Bamba, de schiettent, rupsbaan en de technodance. Bezoekers kunnen een gokje wagen bij de grijpkranen, het schuivenspel en de Giant Balco. En natuurlijk ontbreken de oliebollenkraam, de nougatkraam, suikerspin/popcorn en een snackwagen niet. 

Wanneer is de jaarmarkt?

Ook dit jaar is er op kermisdinsdag 22 oktober een jaarmarkt. De jaarmarkt sluit aan op het kermisterrein. U vindt de kramen in de Pastoor Oomenstraat en de Hoofdstraat (het deel tussen de Pastoor Oomenstraat en het Wilhelminaplein). 

Wanneer is de kermis open?

  • zondag 20, maandag 21 en zondag 27 oktober van 14.00 tot 23.00 uur
  • dinsdag 22 oktober van 09.30 tot 23.00 uur
  • zaterdag 26 oktober van 15.00 tot 23.00 uur

Wanneer staan de attracties en woonwagens op het kermisterrein?

De kermisexploitanten mogen in Rijen met de woonwagens en attracties staan van maandag 16 oktober tot dinsdag 29 oktober. De materiaalwagens moeten zij parkeren op de Parallelweg in Rijen. Het is mogelijk dat u van de attracties en/of de woonwagens last hebt. Wij vragen hiervoor begrip.