Dag van de Mantelzorg; ‘complimenten’ voor onze mantelzorgers

11 november 2019

Foto: Cor de Kok

Het Lokaal Steunpunt Mantelzorg Gilze en Rijen organiseerde op 8 november de Dag van de Mantelzorg in Molenschot. De bijeenkomt in de Molenwiek was weer erg gezellig. Wethouder Zwarts: “Ik vind het belangrijk dat we waardering hebben voor mantelzorgers. Voor mantelzorgers houdt het nooit op. Het hele jaar staan zij klaar voor hun naasten. Daar heb ik heel veel respect voor!” 

Het Mantelzorgcompliment

Ongeveer 400 mantelzorgers meldden zich aan voor het Mantelzorgcompliment 2019. Het compliment is een envelop met onder andere waardebonnen. Ook een aantal jongeren stuurde een bericht naar de consulent jonge mantelzorgers (Jeanine Bouman). Zij overlegt met de jongeren over een passend compliment.

Aan het einde van de Dag van de Mantelzorg ontvingen 141 mantelzorgers een goodiebag van wethouder Ariane Zwarts. De inhoud van de goodiebag kwam van lokale supermarkten. Het ‘compliment’ halen de mantelzorgers zelf op in Molenschot, Gilze of Rijen.

Ook ‘een compliment’ voor u?

Bent u mantelzorger en ontvangt u ook graag ‘het compliment’? Vul het formulier voor 21 december in via www.gilzerijen.nl/mantelzorgcompliment.

Vraagt u het mantelzorgcompliment voor 27 november aan? Dan kunt u het compliment vanaf 2 december ophalen bij de receptie van het gemeentehuis in Rijen.
Vraagt u het mantelzorgcompliment na 27 november aan? Dan kunt u het compliment na 5 werkdagen afhalen bij de receptie van het gemeentehuis in Rijen.