Dubbele vondst harddrugs; woning Pastoor Gillisstraat Rijen gesloten

14 november 2019

Een woning aan de Pastoor Gillisstraat in Rijen is voor 3 maanden gesloten omdat de Opiumwet is overtreden. Burgemeester Jan Boelhouwer nam dit besluit.

Twee keer drugs gevonden

Op 7 en 19 september doorzochten we de woning. Ze vond beide keren harddrugs die bedoeld was voor handel. Tot 13 februari 2020 is het verboden om in de woning te gaan. Met deze tijdelijke sluiting wil de gemeente Gilze en Rijen een eind maken aan drugsoverlast vanuit deze locatie. De gemeente stuurde de inwoners uit de buurt een brief over de maatregel. 

Samen tegen drugsoverlast; melden helpt!

Drugs gaan gepaard met overlast, criminaliteit en brandgevaar. De gemeente Gilze en Rijen, Enexis en de politie gaan dit zoveel mogelijk tegen. Uw hulp helpt daarbij. Burgemeester Boelhouwer roept daarom alle inwoners van gemeente Gilze en Rijen op om drugsoverlast te melden. Dat kan bij de politie via telefoonnummer 0900 - 88 44. Het kan ook helemaal anoniem via Meld Misdaad Anoniem (telefoonnummer 0800 - 7000). Deze onafhankelijke meldlijn stuurt de meldingen daarna door naar de politie en naar ons.