6e mogelijkheid om documentaire 75 jaar vrijheid te zien

03 januari 2020

Credit: Heemkring Molenheide

Het begon met twee avonden in oktober; de vertoning van de documentaire ‘Overleven in de schaduw van het vliegveld’. Al snel waren alle kaarten verkocht. Een 3e en 4e avond volgde en zelfs een 5e. En ook op die avonden zat de zaal vol. Heemkring Molenheide besloot daarom een 6e avond te organiseren; 20 januari.

Waar kan ik toegangskaarten kopen?
Uw kaarten koopt u bij de Novy in Gilze of de Bruna in winkelcentrum De Laverije in Rijen. De vertoning is op maandagavond 20 januari om 19.30 uur in cultuurcentrum De Boodschap in Rijen.

En er is meer… Naast de verschillende activiteiten die inwoners in 2019 organiseerden, staat er nog meer op het programma in 2020. Op zaterdag 11 januari om 14.00 uur opent de jeugdburgemeester de expositie ‘Vrijheid in Kunst’ bij zorgcentrum Vita in Rijen. Ook kunt u elke eerste zondag van de maand de tentoonstelling ‘Bevrijding en Wederopbouw’ bezoeken in het Heemgebouw in Gilze van 13.30 tot 16.30 uur. Of kom naar de lezing 'De vlucht van Breda' op dinsdagavond 10 maart in De Boodschap in Rijen. Deze drie activiteiten zijn gratis. Kijk gerust ook eens op de site van 75 jaar vrijheid Gilze en Rijen: http://75jaarvrijheidgilzerijen.nl/