Keurmerk Veilig & Schoon voor Den Butter in Rijen

16 januari 2020

Sportcomplex De Butter in Rijen heeft het Keurmerk Veilig & Schoon gekregen. Hiermee toont Den Butter aan dat de hygiëne en veiligheid goed zijn geregeld en dat de medewerkers van Optisport dit goed doen.  

“We zijn blij met de inzet van Optisport. Het keurmerk bevestigt dat de maatregelen om te komen tot een schoon en veilig sportcomplex Den Butter werken”, aldus wethouder David Vermorken (sport).

Alle zwembaden in Nederland moeten voldoen aan gestelde wet- en regelgeving. Met het Keurmerk Veilig & Schoon geeft de zwembadbranche gehoor aan wensen en eisen die klanten, eigenaren, zwembadmanagement en overheden stellen aan zwembaden. Het zorgt voor blijvende kwaliteitsverbetering en onderscheidt op deze wijze zwembaden. Het Keurmerk is door de zwembadbranche ingesteld. Het is een regeling met de wet- en regelgeving als ondergrens en daarbovenop een aantal extra kwaliteitseisen. Sportcomplex Den Butter is met deze uitreiking 1 van de ruim 200 zwembaden in Nederland die dit Keurmerk heeft. 

“Het ontvangen van het Keurmerk is een mooie bevestiging dat we onze processen op gebied van veiligheid, onderhoud en hygiëne goed op orde hebben, maar ook een erkenning van de bekwaamheid, professionaliteit en herkenbaarheid van ons team”, aldus Daniël Ossenblok van Optisport.