Op zoek naar werk

Bent u op zoek naar werk of vrijwilligerswerk en heeft u daar vragen over? Via Talent2Work en VIPvoorelkaar kunnen we u verder op weg helpen.

Talent2Work

Talent2Work is een initiatief van de gemeente Gilze en Rijen waarmee zij mensen met een uitkering willen laten uitstromen naar werk. Talent2Work werkt hierin nauw samen met haar partners, organisaties en bedrijven, uit de regio.

Activiteiten

De activiteiten van Talent2Work zijn te volgen via www.facebook.com/talent2work en twitter @Talent2WorkGR.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Talent2Work via 140161 of mailen naar talent2work@gilzerijen.nl

Vrijwilligerswerk

Als vrijwilliger kunt u het verschil maken in het leven van een ander! Wilt u als vrijwilliger aan de slag of zoekt u juist hulp van een vrijwilliger? Kijk dan op de website www.vipvoorelkaar.nl of neem contact op via het algemeen e-mailadres viploket@vipvoorelkaar.nl.

Annemiek Messer is de coördinator van Stichting VIPvoorelkaar. Zij is bereikbaar via het e-mailadres coordinator@vipvoorelkaar.nl of telefonisch (alleen op maandag en dinsdag) op 06-12615727.

De gemeente heeft een collectieve verzekering afgesloten voor alle vrijwilligers die actief zijn binnen de gemeente Gilze en Rijen. Vrijwilligers en organisaties zijn automatisch verzekerd en hoeven zich niet te registreren bij de gemeente. Vrijwillige brandweerlieden en politiemedewerkers vallen niet onder de collectieve verzekering. Mantelzorgers kunnen onder voorwaarden een beroep doen op de rubrieken aansprakelijkheidsverzekering en ongevallenverzekering.

Download hieronder de voorwaarden.

Vrijwilligersverzekering

De gemeente heeft een collectieve verzekering afgesloten voor alle vrijwilligers die actief zijn binnen de gemeente. Vrijwilligers en organisaties zijn automatisch verzekerd en hoeven zich niet te registreren bij de gemeente. Vrijwillige brandweerlieden en politiemedewerkers vallen niet onder de collectieve verzekering. Mantelzorgers kunnen onder voorwaarden een beroep doen op de rubrieken aansprakelijkheidsverzekering en ongevallenverzekering. 

Meer details over de collectieve vrijwilligersverzekering leest u in de voorwaarden (hieronder te downloaden). Wilt u aangifte doen? Maak dan gebruik van het aangifteformulier schade voor vrijwilligers (PDF, 39 kb) .