Proclaimer

Wat mag u verwachten van deze site?

Proclaimer website

De informatie op www.gilzerijen.nl komt tot stand onder verantwoordelijkheid van de gemeente Gilze en Rijen. De medewerkers van de gemeente Gilze en Rijen besteden uiterste zorg aan de website en streven ernaar de site zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk te maken en te houden.

Mocht u onjuistheden of onvolledigheden op onze website tegenkomen, meldt u die dan alstublieft, dan kunnen wij zo snel mogelijk verbeteringen aanbrengen. Een e-mail naar info@gilzerijen.nl is voldoende.

Alle informatie die u ons verstrekt, behandelen we vertrouwelijk. Persoons- en adresgegevens gebruiken we uitsluitend voor het doel waarvoor u deze heeft verstrekt.

Hergebruik van teksten en afbeeldingen

Alle informatie op deze website mag u voor eigen gebruik opslaan. Hergebruik van teksten is toegestaan. Wij vragen u dan wel vriendelijk om de bron 'gemeente Gilze en Rijen' te vermelden.

Voor het gebruik van beeldmateriaal geldt het volgende:

 • Afbeeldingen van de gemeente Gilze en Rijen mag u hergebruiken. Het is voldoende om de bron 'fotoarchief gemeente Gilze en Rijen' te benoemen.
 • Op afbeeldingen die gemaakt zijn door fotografen en bedrijven rusten auteursrechten. Wilt u een afbeelding hergebruiken? Neemt u dan contact op met de fotograaf.
  - Dagpauwoog Design, Margot Wijbrans: info@dagpauwoog.nl
  - Bedrijfsfotografie Brabant, Peggy van Zandvliet peggy@bedrijfsfotografiebrabant.nl
  - Jacomijn Dijkers; jacomijndijkers@home.nl
  - Vincent Jansen; info@vjfotografie.nl
  - Nicole Ermen; n.ermen@ziggo.nl

Links naar andere websites

Op www.gilzerijen.nl komt u diverse links tegen die naar andere websites van publiek- of privaatrechtelijke organisaties verwijzen. De gemeente Gilze en Rijen biedt deze links aan bij wijze van dienstverlening. Bij het verlaten van de website www.gilzerijen.nl zijn de bepalingen van de betreffende website van toepassing.