Reconstructie

In de gemeente Gilze en Rijen werken we regelmatig aan de riolering of een weg. Hieronder ziet u waar we nu mee bezig zijn.

Asfalteringswerkzaamheden Europalaan en Julianastraat

We gaan de Europalaan en Julianastraat opnieuw asfalteren. Op 8 november asfalteren we de Julianastraat en op 9 november de Europalaan. Beide straten zijn op de dag van de asfalteringswerkzaamheden van 06.00 tot 19.00 uur afgesloten voor doorgaand verkeer. We leiden het doorgaand verkeer om. De omleiding geven we aan met borden.

Gaat het werk altijd door?

Als we door slecht weer op de geplande datum niet kunnen asfalteren, stellen we de werkzaamheden uit. We plannen het dan opnieuw in. Op deze pagina kunt u de werkzaamheden en de planning volgen.

Waarom plegen we ook onderhoud aan de Julianastraat?

Het is de bedoeling dat we de Julianastraat over enkele jaren opnieuw inrichten. Samen met inwoners denken we na over de nieuwe inrichting van de straat. Omdat onderhoud aan deze straat nu nodig is, wachten we niet tot de herinrichting van de Julianastraat.

Informatie

Aanwonenden krijgen van te voren een brief met informatie over de afsluiting. Overlast zal er zeker zijn in de straat, maar we doen er alles aan om dit zoveel mogelijk te beperken.

Aannemer Dura Vermeer voert de werkzaamheden uit. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dura Vermeer via telefoonnummer 06-10894342 (projectentelefoon). De directievoerder/toezicht namens de gemeente is de heer G. Gerrits. Hij is te bereiken op telefoonnummer 088-3821229of 06-20496398.