Ga naar de inhoud
Ga naar het zoeken

Sportcomplex Den Butter

De gemeente realiseert een sporthal en zwembad Den Butter in Rijen: sportcomplex Den Butter. De bouw duurt van maart 2017 tot het voorjaar van 2018.

Ontwerp sportcomplex Den Butter

Alvast beleven hoe u vanaf begin 2018 kunt binnensporten en zwemmen in sportcomplex Den Butter in Rijen? Op onze facebookpagina staat een filmpje waarin we het gebouw presenteren.

Bouwen en onderhouden

Van der Horst Building Partners BV en Terberg Totaal Installaties BV gaan Sportcomplex Den Butter bouwen en onderhouden. Het ontwerp is afkomstig van Slangen + Koenis Architecten. Het ontwerp is duurzaam zowel qua materialen als qua energieverbruik. De exploitatie van de nieuwe combinatie sporthal-zwembad in Rijen is gegund aan Optisport.

Meer weten

De gemeente geeft regelmatig een nieuwsbrief uit over de voortgang van dit project. Wilt u zich abonneren op de digitale nieuwsbrief, stuur dan een mail naar sandradiepstraten@abg.nl onder vermelding van naam en e-mailadres.

Heeft u vragen over dit project. Bel of mail dan projectleider Sandra Diepstraten via telefoonnummer 088-3821119 of sandradiepstraten@abg.nl.