Waardering voor mantelzorgers

U bent een mantelzorger als u voor langere tijd méér dan de gebruikelijke zorg geeft aan iemand in uw omgeving. Bijvoorbeeld in verband met een langdurige ziekte of handicap. Dit kan een partner, ouder of kind zijn, maar ook een familielid, vriend of kennis.

Mantelzorgcompliment

Wij waarderen u als mantelzorger enorm. Als dank hiervoor geven wij het Mantelzorgcompliment aan mantelzorgers in onze gemeente. Het mantelzorgcompliment bestaat dit jaar uit cheques ter waarde van € 100 om uit te geven bij lokale winkels.

Mantelzorgcompliment aanvragen

U vraagt zelf het compliment aan. De aanvraag moet voor 1 december 2023 binnen zijn. Als u samenwerkt met andere mantelzorgers, spreekt u samen af wie het Mantelzorgcompliment aanvraagt.

Zo vraagt u het Mantelzorgcompliment aan:

  • Download en print het aanvraagformulier
  • Vul het formulier helemaal in
  • Lever het ingevulde formulier in: 1) mail een scan of foto, óf 2) geef het formulier af op het gemeentehuis in Rijen

Mantelzorger van 6 tot 24 jaar

Ook mantelzorgers van 6 tot 24 jaar willen wij bedanken. Wij geven hen het jongerencompliment. Vraag het jongerencompliment aan bij de consulent jonge mantelzorgers Jeanine Bouwman, via mail, bel of app: 06 83 16 89 15.

Het is niet makkelijk om op te groeien met iemand die mantelzorg nodig heeft. Jeanine staat altijd klaar om vragen te beantwoorden of eventuele zorgen te bespreken.