Ga naar de inhoud
Ga naar het zoeken

Voorontwerp bestemmingsplan Ruimte voor Ruimte Laarspad

Ruimte voor Ruimte C.V. wil aan de zuidkant van Gilze de nieuwe woonwijk Ruimte voor Ruimte Laarspad ontwikkelen. Deze woonwijk zal ruimte bieden aan kopers die zelf een woning willen laten bouwen. Er is ruimte voor grote en kleine kavels. Door initiatiefnemer is een herziening van het bestemmingsplan voor de locatie opgesteld. Het voorontwerpbestemmingsplan omvat ook verschillende onderzoeken. Het voorontwerpbestemmingsplan kunt u raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Ruimte voor Ruimte zal op maandag 15 april 2019 een inloopavond organiseren in Cultureel Centrum de Schakel. Deze zal zijn van 19.00 tot ongeveer 20.30u. De uitnodiging wordt later gepubliceerd.

Voor informatie over dit bestemmingsplan kunt u contact opnemen met de behandeld ambtenaar Bram Keijsers, per mail via bramkeijsers@abg.nl of telefonisch via 088-3821448.

U kunt zich ook aanmelden voor de ‘attenderingsservice’ van de overheid. Als u zich hier aanmeldt krijgt u automatisch een bericht als er een publicatie wordt gedaan in uw buurt. Op www.overheid.nl/attenderingsservice kunt u zich aanmelden en blijft u altijd op de hoogte van berichten over uw buurt.