Ga naar de inhoud
Ga naar het zoeken

Op zoek naar werk

Bent u op zoek naar werk of vrijwilligerswerk en heeft u daar vragen over? Via Talent2Work, Vrijwilligers Informatie Punt Gilze en Rijen en Wonen, Zorg en Service in de wijk kunnen we u verder op weg helpen.

Talent2Work

Talent2Work is een initiatief van de gemeente Gilze en Rijen waarmee zij mensen met een uitkering willen laten uitstromen naar werk. Talent2Work werkt hierin nauw samen met haar partners, organisaties en bedrijven, uit de regio.

www.talent2work.nl

Werkzoekenden en werkgevers uit de gemeente Gilze en Rijen vinden elkaar via www.talent2work.nl. Werkzoekenden kunnen op de website gratis een profiel aanmaken, waarmee zij zich met cv, foto of presentatiefilm presenteren aan werkgevers uit de gemeente Gilze en Rijen. Werkgevers kunnen na aanmelding op de website zoeken in de database naar een geschikte kandidaat en zelf contact opnemen met de werkzoekende. www.talent2work.nl is geen vacaturesite maar een site waar werkgevers en werkzoekende elkaar kunnen vinden gebaseerd op de persoon.

Activiteiten

De activiteiten van Talent2Work zijn te volgen via www.facebook.com/talent2work en twitter @Talent2WorkGR.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Talent2Work via 140161 of mailen naar talent2work@gilzerijen.nl

Vrijwilligerswerk

Als vrijwilliger kunt u het verschil maken in het leven van een ander! Wilt u als vrijwilliger aan de slag of zoekt u juist hulp van een vrijwilliger? Kijk dan op de website www.vipgilzerijen.nl of neem contact op via het algemene email adres viploket@vipgilzerijen.nl. Annemiek Messer is de co√∂rdinator van Stichting VIPGilzeRijen. Zij is bereikbaar via het emailadres info@vipgilzerijen.nlof telefonisch (alleen op maandag en dinsdag) op 06-12615727

Wonen, Zorg en Service in de Wijk

Bent u werkzoekend of wilt u vrijwilligerswerk doen? Kunt u goed met mensen omgaan en wilt u op een zinvolle manier iets voor mensen betekenen in uw eigen dorp? Het project Wonen, Zorg en Service in de Wijk kan uw ondersteuning dan goed gebruiken.

Vrijwilligersverzekering

De gemeente heeft een collectieve verzekering afgesloten voor alle vrijwilligers die actief zijn binnen de gemeente Gilze en Rijen. Vrijwilligers en organisaties zijn automatisch verzekerd en hoeven zich niet te registreren bij de gemeente. Vrijwillige brandweerlieden, politiemedewerkers en mantelzorgers vallen niet onder de collectieve verzekering.

Meer details over de collectieve vrijwilligersverzekering leest u in de voorwaarden (PDF, 97 kb) . Wilt u aangifte doen? Maak dan gebruik van het aangifteformulier schade voor vrijwilligers (PDF, 39 kb) .