La Vuelta komt door onze gemeente

La Vuelta (Ronde van Spanje) komt naar Nederland. Met (internationale) toprenners, een ploegenpresentatie, een uitgebreid activatieprogramma en drie prachtige etappes door Utrecht en Brabant is het een uniek event om mee te maken. Bij de etappe Breda-Breda op zondag 21 augustus doorkruist de route onze gemeente. Maak er vooral een feestje van en geniet van dit spektakel.

Melding of vergunning

Pakt u het met uw familie, vrienden of als ondernemer grootser aan, houd er dan rekening mee dat de activiteit aangemerkt kan worden als een evenement. U moet u dan aan bepaalde spelregels houden. Wanneer is een activiteit een evenement? Wanneer is een melding voldoende? En wanneer is een vergunning nodig en wanneer moet u die aanvragen? Lees het op onze website.

Extra spelregels

Daarnaast moeten we ons met z’n allen houden aan extra spelregels van de organisatie van de Ronde van Spanje voor nevenactiviteiten. Zo is direct naast, op of boven het parcours niets toegestaan. En ook het fietspad en de stoep naast het parcours moeten altijd vrij blijven (in verband met loopstromen en crowd management). En er zijn meer zaken die we voor moeten leggen aan de organisatie of die bij voorbaat al niet zijn toegestaan.

Stuur ons daarom altijd een mail als u van plan bent iets te organiseren: apv@abg.nl.

La Vuelta: we maken er samen een feestje van!

Vrijwilligers gezocht

We zijn op zoek naar vrijwilligers om als verkeersregelaar bij te dragen aan een veilige doortocht. Meer weten of aanmelden: Evenementenverkeersregelaars gezocht.

Bekijk de routes en alle overige informatie over La Vuelta Holanda: www.lavueltaholanda.com.