Papier en karton

Oud papier verzamelt u in de speciale papiercontainer. De papiercontainer legen we gratis in de hele gemeente iedere vier weken.  Op uw afvalkalender ziet u wanneer we bij u in de straat oud papier ophalen. Zet de container op de juiste manier op de clusterplaats. Dat is met de dekselopening naar de straatkant. Losse dozen en karton nemen wij niet mee!

Regel alles voor uw container direct online

Papiercontainer aanvragen

U kunt een papiercontainer van 140 liter of 240 liter online aanvragen. Maak hiervoor gebruik van het formulier container aanvragen. Wij bezorgen de papiercontainer gratis bij u thuis. Indien uw huidige papiercontainer kapot is, dan kunt u deze ook omruilen.

Wanneer halen we het papier op?

Kijk op Mijn Afvalwijzer om te zien op welke dag wij uw papier en karton ophalen. U typt hiervoor uw postcode en huisnummer in. U kunt via deze site uw persoonlijke afvalkalender uitprinten.

Woont u in Rijen, Hulten of Molenschot? Zet dan uw papier uiterlijk om 07:30 uur buiten. Woont u in Gilze? Zet dan uw papier uiterlijk om 17:00 uur buiten.

Minder reclamedrukwerk? (NEE-NEE/ NEE-JA sticker)

  • Wilt u geen ongeadresseerde reclame en geen huis-aan-huisbladen ontvangen? Plak dan een NEE-NEE sticker op uw brievenbus.
  • Wilt u wel huis-aan-huisbladen ontvangen, maar geen ongeadresseerde reclame? Plak dan een NEE-JA sticker op uw brievenbus.

De stickers zijn af te halen bij de receptie van het gemeentehuis in Rijen.